Energie vergelijken

Energie vergelijken!


Ruim 80 procent van de Nederlanders kan een gemiddelde besparing van 300 euro realiseren door over te stappen van energieleverancier. Door jaarlijks over te stappen zorgt u ervoor dat u ieder jaar een welkomstpremie kunt ontvangen.

Binnen 3 minuten kunt u via onze vergelijker zien wat u kunt besparen.

Betaal niet onnodig teveel voor uw energiekosten.

Meest gestelde vragen;


Wat gaat er gebeuren als ik overstap?

U ontvangt een bevesting van de nieuwe leverancier met daarin de ingangsdatum en het nieuwe voorschot. Na ingang van het contract geeft u de meterstanden door(wanneer u een slimme meter heeft hoeft u dit niet te doen) en ontvangt u van de oude leverancier een eindafrekening.


Kan het voorschotbedrag aangepast worden?

Ja, het is mogelijk uw voorschotbedrag naar wens aan te passen. Bij veel leveranciers kunt u dit zelf regelen in uw online omgeving.
Zaken om rekening mee te houden bij het overstappen;


Heeft u nog een lopende vaste overeenkomst?

Loopt uw vaste overeenkomst binnen 2 maanden af dan neemt de nieuwe leverancier u over per einddatum contract. Loopt uw overeenkomst nog langer dan 2 maanden door dan neemt de nieuwe leverancier u per direct over. U kunt dan wel een opzegvergoeding in rekening gebracht krijgen.


Voorkom een hoge eindafrekening van de huidige leverancier!

Wanneer u vlak voor de winter de jaarafrekening heeft ontvangen en u stapt in of net na de winter over dan ontvangt u waarschijnlijk een eindafrekening waar u voor dient bij te betalen. Dit omdat u normaal een heel jaar voorschotten betaalt waarbij u in de zomer teveel in rekerning gebracht krijgt om zo de koude wintermaanden te compenseren. Zo'n afrekening kan vervelend zijn maar u gaat wel direct een besparing realiseren.


Energiebelastingen omhoog maar minder betalen!


De energierekening gaat de komende 2 jaren fors omhoog. Dit is niet zoals verwacht werd een paar tientjes maar het zal dit jaar al met al zo’n 80 euro duurder worden.


In 2019 zal een gemiddeld huishouden volgens de berekeningen 170 euro meer kwijt zijn aan energie ten opzichte van het jaar 2017.


Meer lezen

Eneco neemt Nederlandse activiteiten van E.on over.


Alle 200.000 klanten van E.on gaan over naar Eneco doordat Eneco de Nederlandse activiteiten van E.on overneemt. Het gaat om zowel de zakelijke als de particuliere klanten. De contractvoorwaarden blijven voor deze klanten gelijk.


De medewerkers van E.on zullen ook overgenomen worden door Eneco waardoor ook voor hen op korte termijn geen veranderingen plaats zullen vinden.


Meer lezen

Geen zin om jaarlijks zelf een overstap te regelen?

Laat het regelen!


Laat ons geheel kosteloos de beste deal voor u uitzoeken. U ontvangt van ons een berekening per mail en wanneer u daarop akkoord geeft zullen wij de aanmelding verder regelen. U heeft hierna nog 14 dagen bedenktijd.


2 maanden voordat uw overeenkomst afloopt zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en kunnen wij het weer voor u regelen. Zo heeft u geen omkijken naar uw energiezaken en kunt u uw energie in andere dingen steken. Geef onderstaande gegevens aan ons door en wij mailen u onze berekening.


  • Adres:
  • Huidige leverancier:
  • Einddatum huidige contract:
  • Uw elektraverbruik:
  • Uw gasverbruik:
  • Huidig voorschotbedrag:
  • Rekeningnummer: 
 
 
 

CONTACT

info@altijdvoordeligenergie.nl

Volg ons

Volg ons op Facebook en Twitter. Hier plaatsen wij nieuwsberichten en acties.

© All Rights Reserved