Energiebelastingen omhoog maar minder betalen!

Energiebelastingen omhoog maar minder betalen!

De energierekening gaat de komende 2 jaren fors omhoog. Dit is niet zoals verwacht werd een paar tientjes maar het zal dit jaar al met al zo’n 80 euro duurder worden. In 2019 zal een gemiddeld huishouden volgens de berekeningen 170 euro meer kwijt zijn aan energie ten opzichte van het jaar 2017. AltijdVoordeligEnergie.nl kan deze kosten samen met u de baas zijn!


2018; Energiebelasting en Opslag Duurzame Energie omhoog.

Vanaf dit jaar valt uw energierekening 80 euro hoger uit. Van dit bedrag gaat 25 euro naar een verhoging van de energiebelasting op zowel gas als elektriciteit. Daarnaast gaat de overheid de ODE (Opslag Duurzame Energie) verhogen. Hiermee wordt de SDE subsidie gefinancierd. U betaalt ODE per gebruikte m3 gas en per kWh. Deze kosten vallen 55 euro hoger uit dan in 2017.


2019; Energiebelasting omhoog, heffingskorting omlaag.

In 2019 stijgen de belastingen met nog eens 28 euro. Dit is echter niet de grootste oorzaak van de stijging. De regering heeft namelijk bepaald dat de heffingskorting waarop iedereen recht heeft omlaag gaat. Dit scheelt nog eens 62 euro.

In totaal bent u dus ook dit jaar 90 euro duurder uit.


Toch minder betalen?

Wij van Altijd Voordelig Energie kunnen dit met u aanpakken. Ieder jaar overstappen kan een gemiddelde besparing van 300 euro opleveren. Ruim 80 procent van de Nederlandse huishoudens maakt hier nog geen gebruik van en kan op deze manier de komende jaren zelfs minder betalen ook al gaan de belastingen omhoog en de heffingskorting omlaag!


Klik op onderstaande link om zelf een vergelijking te maken en om te kijken wat u kunt besparen.

CONTACT

info@altijdvoordeligenergie.nl

Volg ons

Volg ons op Facebook en Twitter. Hier plaatsen wij nieuwsberichten en acties.

© All Rights Reserved